top of page

Collective Kadıköy Yayın Hayatına Merhaba Diyor



"Kolektif, en az bir ortak meseleyi veya çıkarı paylaşan veya bu ortak çıkar tarafından motive edilen veya ortak bir amaca ulaşmak için birlikte çalışan bir grup varlıktır."


Collective Kadıköy Nedir?


Collective Kadıköy; görsel sanatlar, edebiyat, sinema, tiyatro gibi farklı kategorilerde bağımsız çalışan sanatçıları biraraya getirme ve sanat dağıtım sürecinde yeni bir dinamik yaratma amacıyla kurulmuş online bir platformdur.


İsmini geçmişten bugüne çok kültürlülüğüyle dikkat çeken ve son yıllarda kültür-sanat alanında önemli bir merkez haline gelen İstanbul’un Kadıköy ilçesinden almaktadır.



Collective Kadıköy Nasıl Çalışır?


Collective Kadıköy; Kadıköy’e bugüne kadar değer katan güzelliklerin tüm Türkiye’ye yayılmasına vesile olma, insanlara kültür-sanatı sevdirme aynı zamanda merkez veya alternatif kültür fark etmeksizin sanat alanında nitelikli işler yapan insanların ve oluşumların tanıtımını yapma amacıyla yola çıkmaktadır.


Tiyatro, sergi, sinema, edebiyat gibi farklı kategorilerde içeriklerin paylaşıldığı, zaman zaman etkinlik duyuruları, röportajlar, kitap tanıtımları, mekan değerlendirme ve inceleme yazılarına yer verilen bir online mecra olmayı hedeflemektedir.


Collective Kadıköy ailesi olarak inanıyoruz ki tüm enerjimizi ve emeğimizi bu doğrultuda harcayarak çok daha güzel işler ortaya çıkaracak ve başarılı projelere imza atacağız. Yanımızda olduğunuza, bizlere güvendiğinize ve verdiğiniz desteğe müteşekkiriz.

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page